發表於 BeautyOthersShopping未分類

韓國chosungah22 玩味果凍唇膏抵港!

早前在Facebook瘋傳的chosungah22果凍唇膏,終於嚟到香港啦~~仲會係Sasa獨家有得賣添~究竟佢有幾靚好可愛,就要睇下韓國女仔嘅示範啦~

chosungah22來自韓國,係由享負盛名的韓國頂級化妝師曺成雅創立,一向畀人嘅形象都係又trend又鮮明,仲好創新,好受韓國後女仔歡迎架~ 佢係一直融入各款新奇獨特的化妝品,仲特別為亞洲人膚質而設,加埋內含不同功效的護膚成分,所以先咁得女生們歡心。

3

而chosungah22 推出的摯愛玩味果凍唇膏,質感好得意,好似果凍般,係透明架,造型時尚可愛,色澤亦都好自然通透,質地輕薄又易塗,內含維他命E及堅果油,塗上後就好似潤唇膏咁會係唇上形成水薄膜,可以令雙唇時刻保持水潤!聽講就連宋慧喬、尹恩惠、金泰熙,都封呢支唇膏做「Flavorful Lipstick」。

5

1

摯愛玩味果凍唇膏(共三款顏色)- $125/3.4g

 

部份莎莎分店及Sa Sa Supreme專櫃發售

 

By Yamamami~

廣告

作者:

當不成YamaGirl也要當個Yamamami,愛大自然的媽媽,家有一大一小小魔怪,希望小朋友可以在大自然找到快樂童年。

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s