發表於 KidsOthersShopping未分類

超搶眼Minions迷你兵團膠布 小朋友必like

Bello! Bello! 呢個Summer,Minions迷你兵團出埋易理妥迷你兵團膠布呀!如果小朋友唔小心整損手、腳,用呢款咁可愛嘅膠布保護傷口,就唔怕小朋友手多多搣走膠布啦~

全新易理妥迷你兵團膠布有多個不同可愛款式,款款都咁cute~ 膠布可以穏固覆蓋傷口,唔怕細菌及塵垢入侵傷口,配方仲非常溫和親膚,而膠帶用嘅顔料好安全,小朋友可以安心使用,而且撕除都唔會引起痛楚!

易理妥迷你兵團膠布16片

易理妥迷你兵團膠布16  $19.9

另外,易理妥亦同時推出特強防水膠布,為傷口提供100%防水保護。經實驗證明,呢塊特強防水膠布比起其他膠布仲防水、仲牢固。佢採用透明及特強黏力設計,就算係輕微外科手術後都可用!而且佢有卓越的肌膚耐受性,可更有效保護同緩衝傷口,就算周身郁,都唔會整緊傷口同驚膠布會甩添~~~~

易理妥特強防水膠布20片

易理妥特強防水膠布20  $19.9

 

By Yamamami~~~

廣告

作者:

當不成YamaGirl也要當個Yamamami,愛大自然的媽媽,家有一大一小小魔怪,希望小朋友可以在大自然找到快樂童年。

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s