發表於 OthersShopping未分類

萌爆!麥當勞 x Monchhichi同你迎猴年

送走乖乖小綿羊之時,就係時候迎接活潑得意的馬騮仔啦~

Miss Mum最愛的Monchhichi,就即時成為猴年主角!除了各大商場找來Monchhichi做主題外,就連麥噹噹都搵嚟Monchhichi做新春「萌」主,推出一系列至Cute至可愛的精品同大家拜個早年!

16122015_Mcd_CNY_slpCkit_EMP_wai_extra

至脆新春美食

要襯得起形象百變的Monchhichi,當然要有特色美食! 2016年1月14日起(凌晨4時起),不單止有「招財牛堡」及「招財雞堡」載譽回歸,仲特別加推全新「黃金脆薯牛堡」及「黃金脆薯雞堡」,又脆又好味~~~最重要係,在推廣期間,凡購買此4款套餐,更隨餐獲贈1套4款的Monchhichi利是封,多買多送,數量有限,送完即止!

新地紅豆脆

新地紅豆脆

脆卜卜紅豆批脆加上熱辣辣的紅豆粒粒,再襯埋北海道紅豆、朱古力或士多啤梨醬+呍呢拿新地,又冷又暖,很滋味呀~

MCD_CNY2016_fries pack

扭扭薯條

新指加推的「黃金脆薯牛/雞堡超值套餐」及「招財牛/雞堡超值套餐」,都配有香脆可口嘅扭扭薯條,超鬆軟薯仔加上點點香辛調味,忍唔住又要食多幾包呀 !

MCD_CNY2016_Sharing Box

招財分享盒

想同朋友開心share就梗係要買個「招財分享盒」啦~ 一盒有齊4件麥樂雞、2件香烤雞翼及2件脆香雞翼,過時過時送酒傾計一流呀~~~~

 

 

Monchhichi開運小掛飾及特別版開運杯

16122015_Mcd_CNY_slpCkit_EMP_wai_extra

想得到Monchhichi招財貓造型開運小掛飾?就要係2016年1月14日起,凡惠顧任何食品滿HK$18,就可以HK$20換購Monchhichi開運小掛飾其中一款,5款公仔分別祈求:如意、幸運、金運、福氣和戀愛。想一次過收集晒5隻?就可以惠顧任何食品加HK$238,換購限量版「Monchhichi限量開運小掛飾套裝」一套,除咗有齊5隻公仔,更可擁有特別版大吉小掛飾同Monchhichi開運小手袋,更有5張印有Monchhichi新春系列造形的麥當勞美食券(每張價值HK$10)、1套4款的Monchhichi利是封以及1張特別版Monchhichi為食卡,實在太吸引,Miss Mum要14/1唔瞓寺排隊換呀!大家唔好阻我呀!

黃色(金運)、白色(特別版–大吉)、紅色(如意)、紫色(福氣)、粉藍色(幸福)、粉紅色(戀愛)

 

就連利是封、美食券同為食咭都靚過人,點算呀!

 

monchhichi_mug_LR

 

順帶一提,呢段時期惠顧麥當勞24小時麥麥送滿HK$70,亦都可以用HK$38換購24小時麥麥送特別版Monchhichi開運杯1隻。

*****記住,係2016年1月14日起(凌晨4時起)開始有得換呀~~~

 

By Yamamami~~~~~~

廣告

作者:

當不成YamaGirl也要當個Yamamami,愛大自然的媽媽,家有一大一小小魔怪,希望小朋友可以在大自然找到快樂童年。

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s