發表於 CookeryOthersShopping未分類

Super Cute~率先睇 Le Creuset x Sanrio限量版Afternoon Tea系列

今年Le Creuset的新品真的一浪接一浪,繼早前全城勁搶的Bluebell Purple系列之後,Le Creuset特別為慶祝尖沙咀分店開業2週年,還有My Melody &Little Twin Stars一起踏進40周年,香港的LC特別在今個聖誕,首度與Sanrio攜手合作,推出Le Creuset x My Melody & Little Twin Stars限量版Afternoon Tea系列,系列除了一直深受歡迎的花形心形陶瓷碗碟外,仲有,Le Creuset特別為My Melody 同 Little Twin Stars推出的可愛頭形小平碟,超級cute超級kawaii,就算你唔係孖星與Melody忠粉,都絕對唔可以錯過呢個咁可愛的限量系列。

Afternoon Tea1

*12月下下旬於Le Creuset尖沙咀分店發售

 

價錢率先睇:

My Melody 7

My Melody頭型小平碟 限定價$198

Little Twin Stars5

Little Twin Stars頭型小平碟 限定價$398

My Melody & Little Twin Stars6

My Melody & Little Twin Stars三層蛋糕架 限定價$888

My Melody9

My Melody8

My Melody心形小盅 限定價$398

Le Creuset Pale Rose心形小盅,蓋面印有My Melody字樣,邊緣仲有波浪花邊,入面又印有My Melody的cutecute樣子,超美。

 

Little Twin Stars 2

Little Twin Stars 花

Little Twin Stars 一套兩件花形連蓋小鍋子 限定價$568

花形小盅蓋面印有Little Twin Stars字樣,邊緣則有星形條紋,仲用Coastal Blue及Silky Pink來配KIKI及LALA,好靚!

 

My Melody10

My Melody心形盤兩件裝 限定價$498

一套兩件Pale Rose心形盤,仲印有My Melody頭形公仔同邊框花紋。

 

Little Twin Stars4

Little Twin Stars花形盤兩件裝 限定價$498

一套兩件Silky Pink及Coastal Blue花形盤,Coastal Blue及Silky Pink盤子入裡分別有KIKI及LALA圖案。

 

Little Twin Stars3

Little Twin Stars花形盤兩件裝 限定價$498

超罕白色瓷器,兩個花形盤分別印上不同的孖星圖案,一定要買。

 

 

詳情可以去呢度睇:http://www.lecreuset.com.hk/promotions/sanrio/

 

By Yamamami~~~~~~

 

廣告

作者:

當不成YamaGirl也要當個Yamamami,愛大自然的媽媽,家有一大一小小魔怪,希望小朋友可以在大自然找到快樂童年。

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s