發表於 CookeryShopping

Over!LC迷注意!Le Creuset Bluebell Purple is coming!

就算Missmum有萬千個煲,都早已睇中了Bluebell Purple系列,講左個幾月,究竟,呢個咁靚仔的Bluebell Purple,幾時有得賣呢?

答案係:係2015年11月6日於LE CREUSET香港官方網站開始接受登記!香港更是全球首個地區發售Bluebell Purple系列!實在太Amazing啦!

Bluebell Purple系列將於銅鑼灣Sogo感謝周年慶期率先推出,並會再次於官網接受登記,認全呢條Link(http://www.lecreuset.com.hk/promotions/bluebell_purple),請到時瘋狂「F5」。

Bluebell Purple stoneware and iron

率先話你知有乜煲:

Bluebell Purple 26 cm buffet

26厘米淺底鑄鐵鍋 26 buffet(送圓形鑄鐵隔熱墊Trivet)

原價:$4,058

限定價:$2,800

Bluebell Purple fafa

花形鑄鐵鍋 Fafa煲

原價:$3,698

限定價:$2,388

bluebell heart

心形鑄鐵鍋 Heart煲

原價:$3,088

限定價:$1,888

Bluebell Purple stoneware

20厘米圓形鑄鐵鍋 20cm round

原價:$2,988

限定價:$1,780

25厘米橢圓形鑄鐵鍋 25cm oval

原價:$3,188

限定價:$1,900

秋冬紫色瓷器系列 (2)

除了Bluebell Purple,今次仲有秋冬紫色瓷器系列同場加映,都係限定系列,包括有Boysenberry、Bright Ube、Brilliant Lavender、English Lavender及Orchid

,作為「紫迷」的Missmum,今次一定要大出血了!

留意番:凡購買秋冬紫色瓷器系列2件有7折,3件有65折呀! 會係11月2日有得賣﹗

花形連蓋小鍋子 花花盅 $398

有蓋湯盅(兩件裝) $768

花形盤(中)兩件裝 $668

迷你花形碗5件裝  $698

水果叉五件裝 $408

Bluebell Purple同LM有乜分別?

lilac mist (left) vs bluebell purple (right)

Lilac Mist(左)同Bluebell Purple(右)一樣同屬帶點粉調的紫色,咁究竟兩者有乜分別呢?原來Bluebell Purple係漸變紫色,一併之下,顏色就好明顯分得開啦!

祝大家買到靚煲!

By Yamamami~~~~~~

廣告

作者:

當不成YamaGirl也要當個Yamamami,愛大自然的媽媽,家有一大一小小魔怪,希望小朋友可以在大自然找到快樂童年。

Over!LC迷注意!Le Creuset Bluebell Purple is coming! 有 “ 2 則迴響 ”

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s